Tagliolini al nero di seppia e cozze

Postat de mihaelar63 in Fructe de mare
12 Ian 2015 | 4748 vizualizari

Pastele proaspete cu cerneala de sepie sunt atat de spectaculoase incat nu ma pot opri a le prepara de cate ori [ rar ] le pot achizitiona . Se prepara in general cu fructe de mare . Cum eu am deschidere doar la ... Somes si Aries am folosit midii [ sunt mai accesibile si ca pret]. Preparatul are timpi atat de rapizi de executare incat in 10 minute se poate pune pe masa pentru servit .

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 12.01.2015, 09:45
bune bune
la 12.01.2015, 09:50
Tare bun
la 12.01.2015, 10:16
specialitate
la 12.01.2015, 10:19
ce bunatate ai facut
la 12.01.2015, 10:21
Stiam ca la Motan si Byei , plac
la 12.01.2015, 10:21
Ce fain arata!
la 12.01.2015, 10:22
Bune!
la 12.01.2015, 10:22
Mokus sunt potrivite pentru o cina romantica . Mai trebuie langa vin alb
la 12.01.2015, 10:23
Lia , multumesc
la 12.01.2015, 10:24
Corinuta si eu sunt ,, lesinata '' dupa contrastul de culoare
la 12.01.2015, 10:31
Super faine!
la 12.01.2015, 11:21
bune!! si eu mai gatesc dar cu creveti . Imi place mult farfuria ta plina de culori!!!super
la 12.01.2015, 11:35
Cristeena mi-ar fi placut si mie cu creveti .Midii aveam pe stoc
la 12.01.2015, 11:36
Cristina sunt sigura ca te tenteaza
la 12.01.2015, 12:02
bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking