Ingrediente
- 100 grame de tăiței
- 200 grame de kaiser
- 50-75 grame de unt
- 75 grame de cașcaval răzuit
- 2 linguri de ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Cât timp se fierb tăițeii (8-9 minute) în apă clocotită cu sare, se răzuiește cașcavalul pe răzătoarea mică și se feliază subțire kaiserul.
Când tăițeii au fiert, se strecoară, se clătesc cu apă rece și se lasă la scurs.
În tigaia încinsă se toarnă două linguri de ulei și apoi se pune untul feliat subțire, ca să se topească mai ușor.
Se perpelesc ușor în untul topit, feliuțele de kaiser și apoi se adaugă tăițeii fierți și scurși bine de apă. Se mai lasă tigaia la foc mediu timp de 2-3 minute, după care se adaugă cașcavalul răzuit.
Se amestecă ușor și când cașcavalul s-a topit și s-a integrat în celelalte ingrediente, se ia tigaia de pe foc și preparatul poate fi servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu kaiser, unt si cașcaval, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|