Taitei cu kaiser, unt si cașcaval, la tigaie

Postat de RODIMUR in Paste
9 Ian 2019 | 4221 vizualizari
Taitei cu kaiser, unt si cașcaval, la tigaie

Uneori, din lipsă de timp, suntem nevoiți să preparăm ceva rapid cu ce ingrediente avem la îndemână. Cum ne plac mult pastele și cum mai aveam în casă niște tăiței (care-mi plac mai mult decât orice alte paste) m-am gândit să fac rapid un preparat, adăugând ceea ce mai era în frigider (unt, cașcaval, kaiser...). Ceea ce a ieșit ne-a plăcut foarte mult, pentru că a fost foarte gustos și sățios. Chiar merită să preparăm astfel pastele, din când în când, mai ales când nu prea avem timp...

Ingrediente

  • 100 grame de tăiței
  • 200 grame de kaiser
  • 50-75 grame de unt
  • 75 grame de cașcaval răzuit
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

Cât timp se fierb tăițeii (8-9 minute) în apă clocotită cu sare, se răzuiește cașcavalul pe răzătoarea mică și se feliază subțire kaiserul.

Când tăițeii au fiert, se strecoară, se clătesc cu apă rece și se lasă la scurs.

În tigaia încinsă se toarnă două linguri de ulei și apoi se pune untul feliat subțire, ca să se topească mai ușor.

Se perpelesc ușor în untul topit, feliuțele de kaiser și apoi se adaugă tăițeii fierți și scurși bine de apă. Se mai lasă tigaia la foc mediu timp de 2-3 minute, după care se adaugă cașcavalul răzuit.

Se amestecă ușor și când cașcavalul s-a topit și s-a integrat în celelalte ingrediente, se ia tigaia de pe foc și preparatul poate fi servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu kaiser, unt si cașcaval, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu linte

Postat de gurita_ta2005

Paste cu linte

Ceapa se toaca marunt iar morcovul se da pe razatoarea mica si se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute. Se acopera cu apa si se lasa la foc mic pana scade zeama. Se...

Citeste continuarea

Noodles cu pui de la inaltime

Postat de Meea

Noodles cu pui de la inaltime

     Punem jumatate de oala de apa la fiert. Oprim focul si turnam taieteii in apa, asandu-i sa se inmoaie, apoi ii strecuram.    Pregatim intai carnea: spalam pieptul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2019, 21:05
la 09.01.2019, 21:28
Simplu, gustos si destul de satios!
la 09.01.2019, 21:43
la 09.01.2019, 22:09
Exact așa a fost, Camelia! Merci!
la 09.01.2019, 22:10
Mimi,

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking