Taitei cu omleta, varza si carne de porc la gratar

Postat de Satisfyyourcravings in Porc
13 Apr 2018 | 2126 vizualizari
Taitei cu omleta, varza si carne de porc la gratar

Ingrediente

  • 250 grame taitei asiatici
  • 3 bucati friptura de porc
  • 3 linguri sos Char Sui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1/4 varza alba
  • 2 cepe verzi
  • 2 oua
  • ulei
  • sos picant pentru servit (eu am folosit Sriracha)
  • Pentru sos:
  • 1 lingura vin pentru gatit (Shaoxing)
  • 1/2 lingura sos de soia
  • 1 lingura Ketjap (sos dulce de soia)
  • 2 lingurite ulei de susan
  • 1/2 ligura sos Oyster (optional)
  • 1 lingurita zahar
  • sare

Mod de preparare

Carnea de porc se unge cu sosul Char Sui si se lasa la marinat minim 15 minute, apoi se gateste pe un gratar fierbinte, 3-4 minute pe parte. Se transfera pe un tocator si se taie fasii. 

Intre timp, se toaca legumele si se bat ouale ca pentru omleta. 

Se amesteca toate ingredientele pentru sos. 

Se fierb taitieii conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se incalzeste un wok sau o tigaie mare la foc mare cu putin ulei. Se gateste o omleta din cele doua oua care apoi se transfera pe tocator si se toaca felii. 

In aceeasi tigaie, se adauga legumele, mai putin ceapa verde si se soteaza 30 secunde. Se adauga taiteii si carnea si se amesteca bine. Se adauga sosul obtinut anterior si se gatesc 1-2 minute, amestecand frecvent. 

La final, se adauga omleta si ceapa verde. 

Se servesc cu sos picant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu omleta, varza si carne de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Jumari cu boia si ceapa -la multicooker

Postat de mihaelar63

Jumari cu boia si ceapa -la multicooker

Grasimea de porc se taie cuburi . Depinde cat de mari va plac jumarile . Eu le tai demarimea a doua cutiute de ghibrituri :D Am pus jumarile crude in multicookerul...

Citeste continuarea

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Postat de vasimur

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor Ne ocupăm mai întâi de carne deoarece vrem s-o lăsăm la fezandat, până ce vom pregăti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2018, 15:06
Cred ca e cam bun ce ai acolo!
la 13.04.2018, 16:06
la 13.04.2018, 16:17
la 13.04.2018, 19:25
la 14.04.2018, 09:10

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking