Tamagoyaki (Omleta asiatica)

Postat de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri
4 Apr 2016 | 3758 vizualizari
Tamagoyaki (Omleta asiatica)

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingura morcov tocata marunt
  • 1 lingura ceapa toacat marunt
  • 1 lingura ceapa verde toata marunt
  • 1/4 lingurita sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se bat ouale impreuna cu sarea si laptele. Se strecoara printr-o sita fina, apoi se amesteca cu restul ingredientelor.

Se unge o tigaie antiaderenta cu foarte putin ulei si se incalzeste la foc mic. Se adauga 1/2 din compozitie si se roteste tigaia astfel incat toata baza sa fie acoperita cu mixul de oua. Se lasa pana este gatita pe jumatate, suprafata fiind inca usor lichida. Se ruleaza pana la jumatate, de la dreapta spre centru, se muta clatita spre partea dreapta tigaii, apoi se adauga 1/4 din compozitie in partea stanga a tigaii. Se lasa pana e gatita pe jumatate. Se ruleaza iar de la dreapta spre centru, se muta spre dreapta tigaii si se adauga restul de compozitie in partea stanga. Se lasa pana e gatita pe jumatate si se ruleaza complet. 

Se scoate cu grija pe un tocator si se lasa la racit. 

Se taie bucati si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tamagoyaki (Omleta asiatica)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Quiche cu branzeturi

Postat de rocsi_1612

Quiche cu branzeturi

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece, taiat cubulete. Adaugam praful de sare si faina. Framantam cu mana, va rezulta un aluat nisipos. Adaugam apa rece pana aluatul se incheaga si formam o...

Citeste continuarea

Aperitiv placinte cu ceapa verde

Postat de mitinita

Aperitiv placinte cu ceapa verde

Intr-un bol se amesteca faina, apa si sarea si se framanta pana se obtine un aluat elastic. Se pune apa treptat, cantitatea s-ar putea sa difere in functie de tipul de faina folosit. Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2016, 14:49
cat de bine arata!
la 04.04.2016, 14:51
la 04.04.2016, 14:57
tare buna
la 04.04.2016, 14:57
la 04.04.2016, 14:58

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking