Tarta aperitiv, cu spanac si oua de prepelita, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta in Multicooking
16 Apr 2019 | 2506 vizualizari
Tarta aperitiv, cu spanac si oua de prepelita, la Multicooker Crock Pot  Express cu gatire sub presiune

O nouă reţetă pe care o puteţi găti foarte rapid cu ajutorul Multicookerului Crock Pot Express cu gătire sub presiune. Mai multe informații despre acest aparat,precum şi despre reducerea de 30% de care puteți beneficia, găsiți  accesând link-ul Puteţi să notaţi reţeta şi să o pregătiţi pentru Sărbătorile Pascale  sau pentru o masă de Duminică în familie.

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri smântâna 20% grasime
  • 180 g faina
  • 100 g baby spanac
  • 100 g mozzarella razuita
  • 12 oua prepeliţă
  • Sare,piper
  • 1 ardei iute rosu

Mod de preparare

Se pregateste o tava în care sa punem compozitia pentru tarta.

Tava va trebui sa aiba diametrul mai mic decât al vasului Multicookerului Express cu gatire sub presiune.

Pe fundul tavii punem o hârtie de copt.

Pregatim si o fâşie de folie de aluminiu, îndoita de 2-3 ori pe lungime, astfel încât sa o putem pune pe sub tava, dar sa ajunga si pe peretii vasului. Ne vom ajuta de ea pentru a scoate tava din Crock-Pot Express, când tarta va fi gata.

Fierbem ouale de prepelita, 2 minute din momentul în care încep sa fiarba ar trebui sa fie de ajuns.

Punem cele 3 oua într-un bol si le mixam cu un praf de sare. Adaugam smântâna, mai mixam câteva minute.

Incorporam faina cu ajutorul unui tel si apoi mozzarella, iar la final spanacul pe care l-am spalat, zvântat si tocat marunt.

Adaugam piperul si sare daca mai este nevoie.

Punem compozitia în tava pregatita, asezam ouale de prepelita, mai presaram putina mozzarella si felii de ardei iute.

In vasul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune, punem cam 200 ml apa si asezam gratarul din dotarea aparatului.

Punem folia de aluminiu pregatita si asezam tava cu compozitia de tarta.

Deasupra tartei punem o hârtie de copt pentru ca aburii formati sa nu se scurga în interiorul tavii.

Conectam aparatul Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.

Inchidem capacul si îl rotim în pozitia închis.

Inchidem si supapa de presiune.

Setam programul MANUAL, presiunea HIGH si timpul de gatire de 30 de minute.

Apasam apoi tasta START/STOP.

In timp ce aparatul se încalzeste, pe ecran apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor apare timpul setat pentru gatit.

Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se aude un semnal sonor si aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.

Apasam tasta START/STOP.

Dupa câteva minute deschidem supapa de aburi cu ajutorul unei ustensile de bucatarie.

Aburii sunt fierbinti deci se recomanda folosirea unei manusi de bucatarie.

Deschidem capacul si scoatem cu grija tava din interior, ajutându-ne de folia de aluminiu.

Mai presaram mozzarella si o punem putin la cuptor sa se rumeneasca deasupra.

Se poate servi calda sau rece dupa preferinte.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv, cu spanac si oua de prepelita, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612

Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs. Ardeii galbeni si kapia ii coaceti, pe toate partile. Ii puneti intr-o cratita si ii acoperiti cat...

Citeste continuarea

Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune , se toarna laptele rece, se adauga un praf de sare. Se adauga fulgii de ovaz si fulgii de nuca de cocos. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2019, 13:06
buna buna
la 16.04.2019, 13:21
la 16.04.2019, 13:44
Ce mult îmi place cum arată...!
la 16.04.2019, 13:58
arata minunat foarte, foarte buna!
la 16.04.2019, 15:37
Cat de bine arata!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking