Tarta cu ananas si ciocolata de post

Postat de CookieMonster in Prajituri
19 Mar 2013 | 5529 vizualizari
Tarta cu ananas si ciocolata de post

Ingrediente

  • Ingrediente tarta:
  • o cutie de ananas felii
  • foi de napolitana
  • 100 g capsuni
  • 100 g visine
  • Ciocolata de post:
  • 2 avocado coapte bine
  • cacao
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat sau zahar pudra

Mod de preparare

Prima data preparam ciocolata astfel:

1. se curata fructele si se scot samburii

2. se pun in blender impreuna cu cacao, zaharul si esenta de vanilie dupa gust.*

Tarta se prepara astfel:

1. taiem foaia de napolitana in forma rotunda 12 bucati de aceeasi circumferinta cu ananasul

2. se aseaza la baza foaia de napolitana apoi o felie de ananas, ciocolata de post, napolitana, ananas, ciocolata si napolitana

3. se decoreaza cu capsuni si visine iar baza se insiropeaza cu zeama de la ananas

4. se lasa la frigider 1 ora

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ananas si ciocolata de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu dovleac si nuca de cocos

Postat de merisor67

Prajitura cu dovleac si nuca de cocos

Amestecăm într-un vas, la foc mic, dovleacul ras cu zahărul vanilat și îl lăsăm doar până se pătrunde ușor. Ridicăm vasul de pe foc, adăugăm scorțișoara și...

Citeste continuarea

Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale

Postat de Lia1

Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale

1. Pregateste o tava ca de chec (cca. 11 x 25 cm, 1 1/2 litri) pe care o infoliezi la interior cu folie din plastic alimentara. Atentie! Forma daca este de dimensiuni mai mari, trebuie sa modifici...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2013, 21:18
buna buna
la 19.03.2013, 22:23
la 19.03.2013, 22:24
multumesc
la 19.03.2013, 22:41
Foarte interesant preparatul tau Bravo!
la 19.03.2013, 22:51
interesant

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking