Ingrediente
- 1 aluat foietaj
- pentru umplutura:
- 5 ardei grasi rosii
- 1 borcan ciuperci
- 80g boabe porumb
- 1-2 catei usturoi
- 1 lingura ulei
- 100g cascaval
- 3 oua
- 4 linguri lapte
- sare
- piper
Mod de preparare
Frigi ardeii apoi ii cureti si ii tai fasii.
Adaugi boabele de porumb, usturoiul pisat si ciupercile taiate marunt, dupa care condimentezi dupa gust cu sare si piper si adaugi ouale batute cu laptele. Intinzi aluatul si imbraci o tava, ridicand bine pe margini.
Torni compozitia de ardei peste aluat si introduci tava in cuptor pentru 35-40 de minute, apoi scoti tarta si presari cascavalul ras si o mai dai la cuptor pentru 5 minute. Se serveste calda, dar si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|