Ingrediente
- 400 g aluat foietaj
- 100 g branza de oaie
- 120 g telemea de vaca ,proaspata
- 3 oua
- 30 g cascaval
Mod de preparare
Radem branza pe razatoarea mica, amestecam cu 3 oua pana obtinem o compozitie omogena.
Aluatul dupa ce s-a dezghetat la temperatura camerei, il intindem putin cu sucitorul si decupam cu o farfurie un blat rotund mai mare decat forma in care coacem tarta, forma are 18 cm. Am folosit o forma de teflon cu diametru de 18 cm, o ungem cu ulei, asezam aluatul sa fie ridicat si pe margini, adaugam umplutura, apoi pliem marginile si mijlocul tartei il acoperim cu forme floricele din aluat, ungem cu ou batut si dam forma la cuptorul preincalzit.
Lasam la cuptor pana incepe sa devina auriu aluatul si umplutura s-a inchegat. Scoatem tarta presaram cascaval si mai lasam 5 min la cuptor sa se topeasca cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza de oaie si de vaca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|