Tarta cu branza , sarata (by medi )

Postat de gaby_d in Aperitive / Garnituri
24 Sep 2010 | 9158 vizualizari
Tarta cu branza , sarata (by medi )

de acu' o sa pun numa' retete by medi:)))) ca tare-mi place ce face femeia asta:)))) e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!:))))

Ingrediente

  • 4oua
  • 3 linguri smantana
  • 3-4  linguri faina
  •  o lingurita praf copt
  • 150 grame telemea (eu am pus in loc aproximativ 300gr branza de vaci, sarata, amestecata cu smantana)
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr cas
  • putin unt
  • marar
  • sare
  • 200 gr cabanos (sau mezel, kaizer)
  •  o foaie foietaj
  • cateva masline

Mod de preparare

Am 3 tavi pentru  tarta, dar..parca, parca v-am mai zis:))) caaa!!!! IUBESC VASUL DE TUCI!:))))

Asa ca de data asta l-am ales pentru  a coace tarta:d.

Intr-un vas am amestecat branza de vaci, casul dat pe razatoare, faina amestecata cu praful de copt, smantana si doua oua, marar . Omogenizam bine si potrivim gustul de sare.

Cascavalul si cabanosul le taiem cubulete, respectiv felioare.

Ungem vasul cu unt, il tapetam cu foaia de foietaj, punem cascavalul si cabanosul si turnam deasupra amestecul cu smantana.

Batem cele doua oua ramase, impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita faina si turnam deasupra.

Ornam cu masline fara samburi si introducem in cuptorul preincalzit , la foc potrivit, pana ce se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza , sarata (by medi )" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos

Postat de merisor67

Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos

Mai întâi prăjim cârnații în ulei, apoi îi lăsăm să se răcească și să se scurgă, într-o sită. Între timp pregătim celelalte ingrediente....

Citeste continuarea

Hummus (pasta de naut)

Postat de Valclaudia

Hummus (pasta de naut)

Clatim boabele de naut sub jet de apa rece, apoi le punem la hidratat in apa de seara pana dimineata. Clatim din nou boabele, apoi le punem la fiert in apa cu sare si bicarbonat pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.09.2010, 23:11
la 24.09.2010, 23:16
arata MINUNAT!
la 24.09.2010, 23:27
la 24.09.2010, 23:50
la 24.09.2010, 23:57
ador tartele arata delicios! culmea, si eu am facut azi un quiche am fost pe-o idee

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking