Ingrediente
- 1 aluat de foietaj
- spanac 400-500 g
- 2 oua
- 250 g branza de vaci
- 1 lingura de pesmet
- sare, piper
- seminte de mac
Mod de preparare
Se lasa aluatul de foietaj la dezghetat.
Spanacul se dezgheata,se stoarce foarte bine de zeama si se pune intr-un bol. Adaugam branza rasa, 1 ou, pesmetul, sare si un praf de piper si amestecam bine.
Punem o parte din aluat in tava pentru tarta si oprim o parte pentru facut grilajul de deasupra tartei.
Punem peste luat si compozitia de spanac si o presam bine cu lingura. Marginile aluatului le indoim si facem grilajul.
Ungem tarta cu 1 ou batut, presaram mac si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|