Tartă cu brânză,jeleu şi bezea

Postat de diaconta in Prajituri
2 Iun 2013 | 3968 vizualizari

Foarte mult îmi plac tartele,dulci ori sărate.Cele dulci le prefer cu brânză şi fructe şi blat sfărâmicios.Pentru umplutura am ales urda,pentru că este foarte gustoasă în această perioada şi un jeleu de vişine ,pentru că mai aveam încă vişine din acelea pentru prăjituri conservate pentru iarnă.Bezeaua nu a ieşit cum aş fi vrut ,pentru că,în dorinţa mea de a o orna frumos,am pus cam mult albuş şi nu a ieşit aşa crocant cum mi-aş fi dorit

Inapoi la reteta

Comentarii (61)

la 02.06.2013, 11:16
buna buna
la 02.06.2013, 11:16
Aici ne asemanam, pt ca si mie imi plac tartele si cele dulci si cele sarate. A iesit tare bine, chiar si bezeaua!!!! Delicioasa!!!
la 02.06.2013, 11:20
N-am zis io ? azi merg doar in genunchi (am scris in ordine inversa , dar pricepi tu Dia , ca doar esti fata desteapta)
la 02.06.2013, 11:21
senzational arata
la 02.06.2013, 11:25
Cat de faina este, dar las portia mea pentru cine papa urda
la 02.06.2013, 11:37
Rocsi atunci ma servesc eu
la 02.06.2013, 11:49
ce bine arata!
la 02.06.2013, 11:57
Ce bineeee arata, wow!
la 02.06.2013, 12:09
super faina!
la 02.06.2013, 12:36
Foarte faina!
la 02.06.2013, 12:44
superba
la 02.06.2013, 12:51
mie nu-mi place urda, da arata fbine tarta asta
la 02.06.2013, 13:06
yammy
la 02.06.2013, 13:22
Rocsi,Ada,puteti sa folositi orice alta branza.Mie-mi place urda pentru umpluturile dulci ca e foarte cremoasa,dar nu prea imi place ricotta,desi e cam acelasi lucru.
la 02.06.2013, 13:22
Simona,as fi vrut ca bezeaua sa fie mai crocanta,in rest a fost foarte buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking