Tarta cu broccoli, ficatei si pipote

Postat de oanapl in Ficat
4 Ian 2018 | 3176 vizualizari
Tarta cu broccoli, ficatei si pipote

Soacra mea a tăiat câțiva pui și mi-a dat ficățeii, pipotele și inimile. Nu erau foarte multe pentru a face o tocăniță astfel încât m-am gândit că ar fi perfecte pentru o tartă. 

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj
  • 200 g ficăței, pipote, inimi de pui
  • 100 g brânză de vaci
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 3 ouă
  • 150 g iaurt cremos
  • 150 g broccoli
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet

Mod de preparare

Pui la fiert măruntaiele în apă cu sare. Când sunt aproape fierte, le scurgi bine de apă și le tai mărunt.

Separat, pui la fiert buchețelele de broccoli în apă cu sare și le lași să clocotească 3 minute apoi le scurgi bine de apă. Tai ardeii felii subțiri.

Întinzi aluatul și îl transferi în tava unsă cu unt și îl înțepi cu furculița din loc în loc. Presari pesmetul deasupra, apoi adaugi brânza de vaci, bucățile de carne, broccoli și ardei. 

Mixezi ouăle cu iaurtul și adaugi sare și piper după gust, apoi le torni peste legume. Aduci marginile aluatului peste umplutură și le pliezi frumos.

Introduci tarta în cuptorul încins la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute, până când compoziția este bine făcută și tarta este rumenită. O lași să se răcească și o tai felii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu broccoli, ficatei si pipote" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Inimi si ficatei de pui a la mediterraneo

Postat de ladydi

Inimi si ficatei de pui a la mediterraneo

Spalam ficateii si inimile si le punem la marinat separat. Pentru marinare, folosim usturoi, dupa gust, o jumatate de lingurita de fulgi de ardei iute, sare, piper, o lingura de...

Citeste continuarea

Drob de pui in aluat foietaj

Postat de eumimi

Drob de pui in aluat foietaj

Fierbem ficatul de pui. Separat fierbem si pieptul de pui. Tocam marunt ficatul si pieptul de pui. Tocam marunt si ceapa, usturoiul si verdeata. Amestecam carnea cu verdetata, adaugam ouale...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2018, 23:55
Cu broccoli și ficăței îmi place. Cu pipote, nu...
la 05.01.2018, 00:39
la 05.01.2018, 05:47
Și eu ca și Rodica , în rest îmi place mult!
la 05.01.2018, 07:15
Ce tartă delicioasă ai făcut!
la 05.01.2018, 07:43
Mie imi place tot ce ai pus acolo! Arata tare bine tarta!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking