Tarta cu carne tocata

Postat de MotanLaOale in Porc
26 Noi 2017 | 4073 vizualizari
Tarta cu carne tocata

Din categoria "nimic nu se arunca, totul se foloseste". Aveam prin camara 3 conserve de carne in suc propriu aproape de expirare si am zis sa le utilizez pentru o tarta si niste paste. "Tarte si placinte rumenite si iscusite"

Ingrediente

  • ALUAT
  • 250 g faina
  • 20 g drojdie proaspata
  • 170 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • UMPLUTURA
  • 450 g carne tocata (1,5 concerva carne in suc propriu)
  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 150 g ciuperci (1/2 conserva)
  •  50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • oregano
  • 70 g pasta de tomate
  • 1 lingura pasta de ardei iute (eros paprica)
  • 2 oua
  • 4 catei usturoi
  • 1 legatura marar
  • 200 g cascaval
  • 1 galbenus pentru uns aluatul
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Intr-un castron, se pune drojdia, zaharul, o lingurita faina, 100 ml apa calduta si se lasa la dospit 10-15 minute.

Se amesteca faina cu sarea si se pune intr-un castron mare.

In mijloc se face o gaura in care se toarna drojdia dospita.

Se framanta si se adauga si restul de apa calduta.

La final se adauga si uleiul de masline.

Este framantat cand nu se mai lipeste de mana.

Se lasa la dospit o ora acoperit cu un prosop la loc cald, ferit de curenti.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeiul se curata si se taie marunt.

Ciopercile se scurg si se taie marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul si se calesc ceapa, ardeiul si ciupercile 10 minute.

Se pun condimentele vegeta, piper, boia, cimbru si oregano.

Se pune carnea si se caleste in continuare 20 minute.

Se pune pasta de tomate si pasta de ardei iute.

Se amesteca si se mai caleste 15 minute.

Se lasa la racit.

Cand este racita se pune intr-un castron, se adauga ouale, usturoiul sfaramat, mararul maruntit, 100g cascaval si se amesteca bine.

Cand a crescut aluatul se intinde o foaie mai mare decat tava pe blatul infainat.

Tava se unge cu unt si se pune foaia in ea acoperind si marginile.

Se toarna amestecul de carne in tava si se niveleaza.

Se presara cascaval deasupra, se strang marginile, se pun deasupra figurine din coca ramasa si se ung cu galbenus.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 40-45 minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se lasa la racit.

Se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu carne tocata si legume

Postat de oanapl

Tarta cu carne tocata si legume

Se prepară mai întâi umplutura de carne tocată. Se pune uleiul la încins și se adaugă carnea tocată presărată cu sare, în prealabil și se amestecă intens...

Citeste continuarea

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Postat de eumimi

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Pregatim mai intai umplutura. Tocam ceapa marunt si o calim 6-7 minute in ulei incins. Adaugam carnea, sare, piper si lasam pe foc timp de 15-20 de minute. Scurgem zeama lasata de la carne si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2017, 23:53
la 27.11.2017, 01:04
Ce buna
la 27.11.2017, 01:48
Multumesc
la 27.11.2017, 06:10
Sunt sigura ca este foarte buna!
la 27.11.2017, 07:19
Foarte gustoasă!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking