Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
18 Aug 2015 | 5568 vizualizari
Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat

Decand am descoperit cat de bun este aluatul acesta mereu fac cate ceva.

Ingrediente

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 800 g de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • 1 ou
  • Umplutura:
  • 100 g cascaval afumat
  • 1 bucata carnati afumat
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii Cirio
  • oregano

Mod de preparare

            Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca. Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.

            Fiecare tarta o ungem cu pasta de rosii Cirio, asezam feliute de carnati, radem cascaval si presaram feliute de ceapa si oregano. Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui

Postat de RODIMUR

Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui

Se prepară pateul de ficăței de pui după cum urmează: /www.bucataras.ro/retete/pate-din-ficatei-de-pui-85704.html Se fierb 4 ouă tari, se lasă să se răcească, se curăță de coji...

Citeste continuarea

Tort aperitiv cu clatite si pesto

Postat de caroline

Tort aperitiv cu clatite si pesto

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert intregi,cu tot cu coaja in apa rece cu sare .Cand cartofii au fiert, ii scurgem bine de apa si ii lasam sa se raceasca.Apoi ii curatam de coaja si ii feliem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2015, 14:15
buna buna
la 18.08.2015, 14:16
multumesc
la 18.08.2015, 14:18
mmm.... ce buna e!
la 18.08.2015, 14:24
d'astea ne aduci la Sighisoara? )
la 18.08.2015, 14:26
Ina m-am gandit o data,dar la cati suntem nu termin nici daca ma apuc de acum ca sa satur pe toata lumea)))))))))

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking