Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
18 Aug 2015 | 5599 vizualizari
Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat

Decand am descoperit cat de bun este aluatul acesta mereu fac cate ceva.

Ingrediente

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 800 g de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • 1 ou
  • Umplutura:
  • 100 g cascaval afumat
  • 1 bucata carnati afumat
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii Cirio
  • oregano

Mod de preparare

            Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca. Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.

            Fiecare tarta o ungem cu pasta de rosii Cirio, asezam feliute de carnati, radem cascaval si presaram feliute de ceapa si oregano. Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pastrama de porc la cuptor

Postat de rocsi_1612

Pastrama de porc la cuptor

Saramura: Spalati muschiuletul. Intr-un vas cu capac, eu am ales o caserola mai mare, puneti apa cu sarea si amestecati pana ce, aceasta din urma este topita. Adaugati boabele de piper si...

Citeste continuarea

Tarta sarata cu legume si sunculita

Postat de retetele_tinei

Tarta sarata cu legume si sunculita

Legumele se curata si se taie, dupa plac. Intr-o tigaie se pun legumele cu putin ulei de masline ( cca. 3 linguri) si se lasa la calit 2 sau 3 minute, apoi, se pune sunculita, apoi piper, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2015, 14:15
buna buna
la 18.08.2015, 14:16
multumesc
la 18.08.2015, 14:18
mmm.... ce buna e!
la 18.08.2015, 14:24
d'astea ne aduci la Sighisoara? )
la 18.08.2015, 14:26
Ina m-am gandit o data,dar la cati suntem nu termin nici daca ma apuc de acum ca sa satur pe toata lumea)))))))))

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking