1. Amestecaţi făina, cacaoa şi sarea.
2. Adăugaţi zahărul pudră şi untul.
3. Adăugaţi ciocolata topită şi răcită si amestecaţi până ce compoziţia devine uşoară, pufoasă şi cremoasă.
4.Adăugaţi făina, urmată de ou şi amestecaţi pânâ ce se formează un aluat moale, manevrabil.
5.Modelaţi coca într-o formă ca de bilă şi intindeţi-o într-o tavă rotundă.
6. Acoperiţi-o cu folie şi puneţi-o la frigider timp de 30 de minute. Preîncalziţi cuptorul. înţepaţi aluatul cu o furculiţă şi lăsaţi tarta să se coacă "orb" timp de 15-20 minute.
7. Lăsăm tarta să se răcească.
PENTRU UMPLUTURA: Aduceţi laptele şi jumătate din frişcă la punctul de fierbere într-o oală mai mică.
8. Rupeţi ciocolata în bucaţele mici sau radeţi-o.
9. Turnaţi crema încalzită şi laptele peste ciocolată şi amestecaţi până ce aceasta s-a topit şi s-a omogenizat. Lăsaţi amestecul să se răcească
10. Amestecaţi frişca rămasă până se întăreşte şi adăugaţi crema de ciocolată.
11. Turnaţi compoziţia peste aluatul deja copt şi lăsaţi amestecul la rece (4 ore) înainte de a-l servi.
12. Noi am ornat cu ciocolata neagră, fulgi de migdale şi am servit cu ingheţată de vanilie.