4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
O tarta delicioasa, de sezon! Aromele toamnei intr-o felie de tarta ciocolatoasa.
Ingrediente
Mod de preparareSe incinge cuptorul si se tapeteaza o tava de tarta cu hartie de copt. Se mixeaza crema de ciocolata cu untul si ouale pana devine pufoasa si lucioasa. Se amesteca faina cu cacaua si praf de copt si se adauga treptat peste mixul de ciocolata. Se rastoarna compozitia in tava de tarta. Perele se curata si se taie in sferturi, se scot cotoarele cu grija, apoi se feliaza usor in forma de evantai. Se asaza usor peste compozitia din tava si se ung cu gemul de caise caldut. Se presara cu fulgi de migdale sau alune de padure. Se coace 30 de minute la foc mediu. Se lasa sa se raceasca in tava si se portioneaza. Noi am terminat-o intr-o seara, este extrem de delicioasa! Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciocolata si pere" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de rocsi_1612
Aluatul de tarta: Amestecati intr-un bol untul cu smantana si oul. Adaugati zaharul, vanilia, sarea, iar la sfarsit faina, treptat. Amestecati cat puteti cu o paleta, iar cand aluatul devine...
Citeste continuareaPostat de Oana
Pune laptele intr-o craticioara si da-l in clocot. Rupe ciocolata bucati si pune-o peste untul taiat cubulete, apoi adauga laptele fierbinte. Omogenizeaza bine compozitia pana se topesc untul si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|