Ingrediente
- Crema
- 250ml lapte,
- 250g zahar,
- 1 buc ou,
- 250g unt,
- 50g cacao,
- esenta de rom
- sirop
- 100ml apa
- 100 gr zahar ( 5 ling de zahar)
- esenta de rom
Mod de preparare
Crema:
Frecam zaharul cu oul, se adauga laptele si se aseaza pe foc moderat, amestecand mereu, pana cand compozitia se ingroasa , se opreste focul si se lasa sa se raceste crema obtinuta. Apoi untul se amesteca cu crema pana cand se obtine o crema omogena . Se adauga cacaua si esenta de rom si se omogenizeaza.
Sirop:
punem apa impreuna cu zaharul la fiert , dupa adaugam esenta de rom , cu acest sirop vom insitopa feliile de briosa
decor:
visine din visinata
blat:
este briosa'' gigant''
Daca ti-a placut reteta noastra "tarta cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|