Aluat.
Aluat.
Se amesteca branza si untul pana se obtine o pasta.
Se adauga faina si sarea si omogenizam pana obtinem un aluat potrivit de tare, nelipicios, pe care-l modelam sa obtinem o bila, il invelim in folie alimentara si-l dam la rece pentru o ora.
Dovlecel il taiem felii.
Il prajim pe ambele parti in putin ulei incins si soatem feliile pe o farfurie in care am pus servetele, pentru a absoarbe uleiul si zeama lasata.
Baconul il prajim usor pe ambele parti.
Scoatem de la rece aluatul si-l intindem intr-o foaie rotunda cu diametrul putin mai mare decat al vasului in care vom prepara tarta.
Ungem vasul cu unt, asezam aluatul si-l intepam usor cu furculita.
Asezam feliile de dovleac apoi cele de bacon iar deasupra asezam felii de gogosar.
Intr-un vas batem ouale cu smantana, sare, piper, usturoiul pisat si patrunjel, si le adaugam peste bacon.
Casul il taiem cubulete si-l asezam deasupra, in mod dezordonat :))
Dam tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce tarta se rumeneste frumos.
Multumesc Mona pentru idee >:d<.