Tarta cu frisca si capsuni

Postat de antici_gabytza in Prajituri
29 Iun 2013 | 2998 vizualizari
Tarta cu frisca si capsuni

Ingrediente

  • Blat:
  • 400 g faina
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 1 praf sare
  • crema:
  • 300 ml smantana
  • 150 g zahar
  • 1 plic intaritor frisca
  • decor:
  • capsuni

Mod de preparare

Amestecam zaharul cu untul topit si praful de sare. Treptat adaugam ouale unul cate unul pana rezulta o crema spumoasa. La sfarsit incorporam faina. Punem aluatul infasurat intr-o folie alimentara la frigider 30 minute. Dupa il scoatem si il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. O intepam cu furculita si punem deasupra cateva boabe de fasole. Dam la cuptor pana capata o culoare mai inchisa.

Frisca rezulta din smantana mixata bine cu zaharul. Adaugam intaritorul de frisca si mai mixam cateva minute dupa care o dam la rece.

Adaugam peste tarta (insiropata cu cateva linguri de compot visine) frisca si deasupra feliute de capsuni .Dam la rece minim 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu frisca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta desert de Florii, trio mousse

Postat de Constelatialeu

Reteta desert de Florii, trio mousse

Iata cum se prepara Reteta desert de Florii, trio mousse Blat : Albusurile cu un praf de sare le-am mixat, apoi am adaugat zaahrul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea tare, am...

Citeste continuarea

Desert tarta cu fistic, capsuni si ciocolata

Postat de rocsi_1612

Desert tarta cu fistic, capsuni si ciocolata

Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cuburi. Adaugati oul, un praf de sare si vanilia. Turnati jumatate din faina cernuta, incepeti si framantati. Adaugati restul de faina, apa rece,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.06.2013, 16:07
Da harnicuta ai fost astazi!
la 29.06.2013, 17:00
delicioasa
la 29.06.2013, 17:39
Frisca si capsuni...combinatia perfecta
la 29.06.2013, 17:47
la 29.06.2013, 18:51
hmmm ce buna e!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking