Tarta cu fructe de padure

Postat de Irina in Prajituri
26 Apr 2013 | 13655 vizualizari
Tarta cu fructe de padure

Daca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.

Ingrediente

  • 1 cutie de mascarpone
  • 100 g de smantana
  • 2 linguri de miere de albine
  • 200 g fructe de padure
  • 2 linguri de zahar
  • 100 ml apa
  • 1 lingura de gelatina
  • 12 piscoturi Savoiardi
  • 50 g unt

Mod de preparare

Puneti piscoturile la robot pana se sfarama si adaugati untul moale. Amestecati putin.

Luati o forma cu fund detasabil, puneti piscoturile in ea, tasati si dati la frigider pentru 10 minute.

Amestecati crema mascarpone cu smantana si mierea de albine. Puneti crema obtinuta peste blatul de piscoturi si puneti iar in frigider.

Fructele le puneti intr-un vas pe foc impreuna cu zaharul si apa, lasati sa fiarba pana se dizolva zaharul si adaugati gelatina. Amestecati si lasati sa se raceasca.

Adaugati fructele in forma si lasati la frigider cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tarta cu crema de lamaie si fructe de padure

Postat de rocsi_1612

Desert tarta cu crema de lamaie si fructe de padure

Aluatul: Puneti intr-un bol untul rece, taiat cuburi. Adaugati oul, sana si amestecati. Puneti vanilia, sarea, apoi adaugati faina cernuta, treptat, pana aluatul devine omogen. Pregatiti o tava...

Citeste continuarea

Desert tarta cu fructe de padure

Postat de mirela0911

Desert tarta cu fructe de padure

Intr-un bol se pun ouale impreuna cu un praf de sare si zaharul. Se mixeaza timp de cateva minute, pana isi tripleaza volumul. Se adauga uleiul apoi faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.04.2013, 19:33
la 26.04.2013, 19:34
Asta-mi place !
la 26.04.2013, 19:36
imi place!!!
la 26.04.2013, 19:37
Irina, ce bunatate ai adus acum la ceas de seara!
la 26.04.2013, 19:40

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking