Tarta cu gem de gutui - de post
Postat de ana77 in Prajituri 20 Noi 2012 | 12564 vizualizari
Este o tarta minunata si aromata care nu cere mare efort si timp dar iese delicioasa si la mine a fost foarte apreciata. Cand prajitura se raceste este putin crocanta, dar a doua zi cand blatul se inmoaie devine foarte frageda.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (33)
la 20.11.2012, 12:07
Super buna!
la 20.11.2012, 12:22
ce buna e
la 20.11.2012, 12:23
Va multumesc dragutelor!
la 20.11.2012, 13:00
Ară minunat. Parcă-s ca cele făcute de bunica în cuptorul mare de afară
la 20.11.2012, 13:17
Padre, asa este si gustul este ca cel original, chiar gustoasa! Multumesc!
la 20.11.2012, 13:18
Motanel,
la 20.11.2012, 13:25
ce buna si aromata
la 20.11.2012, 13:26
delicioasa si parfumata!
la 20.11.2012, 13:52
Va multumesc si ma bucur ca va place!
la 20.11.2012, 15:05
delicioasa
la 20.11.2012, 15:11
frumoasa!
la 20.11.2012, 15:20
Foarte apetisanta si fina
La fav
la 20.11.2012, 15:25
Arata foarte bine.
COMENTEAZA