Tarta cu gem de gutui - de post

Postat de ana77 in Prajituri
20 Noi 2012 | 12564 vizualizari

Este o tarta minunata si aromata care nu cere mare efort si timp dar iese delicioasa si la mine a fost foarte apreciata. Cand prajitura se raceste este putin crocanta, dar a doua zi cand blatul se inmoaie devine foarte frageda.

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 20.11.2012, 12:07
Super buna!
la 20.11.2012, 12:22
ce buna e
la 20.11.2012, 12:23
Va multumesc dragutelor!
la 20.11.2012, 13:00
Ară minunat. Parcă-s ca cele făcute de bunica în cuptorul mare de afară
la 20.11.2012, 13:03
la 20.11.2012, 13:17
Padre, asa este si gustul este ca cel original, chiar gustoasa! Multumesc!
la 20.11.2012, 13:18
Motanel,
la 20.11.2012, 13:25
ce buna si aromata
la 20.11.2012, 13:26
delicioasa si parfumata!
la 20.11.2012, 13:52
Va multumesc si ma bucur ca va place!
la 20.11.2012, 15:05
delicioasa
la 20.11.2012, 15:10
la 20.11.2012, 15:11
frumoasa!
la 20.11.2012, 15:20
Foarte apetisanta si fina
La fav
la 20.11.2012, 15:25
Arata foarte bine.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking