la 30.07.2013, 23:37 Minunata, ca de obicei!!! O intrebare doar...nu am facut cred ca nimic cu mascarpone la cuptor si ma gandesc daca asta se topeste la cuptor cand o faci si mai apoi daca se mai simte ceva din el???
la 31.07.2013, 00:16 Ce buna trebuie sa fi fost!!!
la 31.07.2013, 06:44 Super tarta!
la 31.07.2013, 08:15 Bunaa tare , mai ai Dia ?
la 31.07.2013, 09:30 e si pe placul meu!!
la 31.07.2013, 09:55 deliciu
la 31.07.2013, 09:56 Foarte tentanta si daca spui ca nu are calorii multe
la 31.07.2013, 10:34 apetisanta rau!
la 31.07.2013, 10:55 Banuiesc ca stii ca imi place tare mult si ca vreau cam jumatate din tarta
la 31.07.2013, 11:31 Simona,mascarponele este o crema de branza deci se poate folosi si pentru cheesecake.In cazul de fatza s-a amestecat putin cu sucul prunelor dar tot a ramas un strat care sa se simta.
Ideea era sa mai fragezeasca putin aluatul sa nu se usuce prea mult cat timp se inmoaie prunele.
la 31.07.2013, 11:32 Multumesc pentru aprecieri
P.S. inca mai este pentru cine doreste
la 31.07.2013, 15:41 Multumesc pt raspuns Dia.Trebuie sa incerc si eu ca sa stiu exact cum iasa. Imi plac tartele si-mi place combinatia nu stiam exact daca mai ramane ceva din mascarpone la o prajitura , in cazul nostru tarta , data la cuptor.
la 31.07.2013, 16:21 Simona,cu mare drag sper sa-ti placa
la 31.07.2013, 19:33 die, ai facut-o tu sau mama?)