Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval

Postat de madi_marin in Mancaruri de legume
22 Aug 2011 | 58762 vizualizari
Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval

Pentru că am mai multe roşii ....m-am gândit să fac şi o tartă.

Ingrediente

  • 1 foaie de tartă
  • 4 roşii
  • 1 dovlecel
  • 5 oua
  • 250g caşcaval
  • 100 g brânză telemea
  • ulei
  • piper

Mod de preparare

Roşiile şi dovlecelul se spală, se şterg şi se taie felii subţirele. Feliile de dovlecel se prăjesc în puţin ulei. Se scot pe hârtie absorbantă.

Ouăle se bat foarte bine şi se amestecă cu 150 g cascaval şi brânza rase şi un praf de piper.

Foaia de tartă....din comerţ.... se intinde în tava specială sau ....cum am avut eu...un castron termorezistent şi deasupra se asează alternativ feliile de dovlecel prăjite cu cele de roşii şi cu restul de caşcaval tăiat feliuţe subţiri. Se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi se dă vasul la cuptor la foc mic cam 35 minute sau mai exact pâna ce ouale s-au închegat. Se lasă să se răcească bine, apoi se poate porţiona.

Poftă bună!

 

P.S. Foaia de tartă am găsit-o la Mega Image lângă raionul cu pâine feliată. Costă 4,99 lei şi e într-un ambalaj triunghiular şi lung (gen Toblerone.....dar mare....asta ca să vă faceţi o idee). E foarte bună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu dovlecel si branza

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen care se introduce apoi la frigider. Cat timp sta aluatul la frigider,...

Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei

Postat de postavaru

Tarta cu dovlecei

Pentru aluat amestecam faina cu oul si untul rece si framantam un aluat care nu se lipeste de maini. Il invelim in folie alimentara si il dam la frigider pentru o jumatate de ora. Intre timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.08.2011, 20:54
prima servita
la 22.08.2011, 20:57
sufletista....cu mare drag te servesc.... acum s-a mai racit si se poate taia....
la 22.08.2011, 21:13
si pentru mine o portie te rog................
la 22.08.2011, 21:15
si eu
la 22.08.2011, 21:24
m-ai strigat?!!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking