Tarta cu spanac si carnaciori

Postat de GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri
27 Mai 2015 | 4960 vizualizari
Tarta cu spanac si carnaciori

Am facut pentru prima data tarta cu spanac si a fost delicioasa.De fiecare data cand vreau sa postez o reteta am aceeasi problema: cantitatile. Eu am folosit cate putin din fiecare.Voi incerca sa aproximez cantitatile.

Ingrediente

  • o bucata aluat congelat cca 200 g
  • o mana buna de spanac cca300 g
  • o bucata de branza cca 100 g
  • 2 linguri pesmet
  • 4 oua
  • 3 fire ceapa verde
  • un cub de unt cca 10 g
  • 3 carnaciori medii
  • sare, piper, boia

Mod de preparare

Am tocat ceapa verde si am pus-o pe foc intr-o tigaie impreuna cu  untul.Dupa ce am spalat bine spanacul , l-am oparit , apoi l-am tocat marunt si l-am pus in tigaie peste ceapa.Am lasat pe foc cca 15 minute . 

Branza am dat-o pe razatoarea mica si am amestecat-o cu 3 oua batute.Carnaciorii i-am taiat felii.Am amestecat ouale cu branza , ceapa si spanacul ,cele 2 linguri de pesmet si  bucatelele de carnaciori.

Am uns un vas cu unt, am asezat bucata de aluat decongelata , am intepat-o cu furculiata din loc in loc , apoi am pus umplutura.Deasupra am asezat felii de carnaciori si fasii de aluat si am uns cu ou.

Am introdus in cuptorul preincalzit pana s-a rumenit, aproximativ 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco

Postat de merisor67

Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja, punand apa doar cat sa-i acopere. Ii lasam la fiert doar pana se patrund putin la testul cu furculita. Dupa ce au fiert, scurgem apa, ii...

Citeste continuarea

Coronita de carne

Postat de panacris

Coronita de carne

L-am pus la cazne zilele astea pe Thor ;) Adică robotul planetar. În vasul robotului se cerne făina, se adaugă sarea și uleiul de măsline, se pornește robotul, și se amestecă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2015, 19:28
la 27.05.2015, 19:29
la 27.05.2015, 19:31
Arata cam bine
la 27.05.2015, 19:32
Ce tarta frumoasa
la 27.05.2015, 19:34
ne-a placut foarte mult!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking