Ingrediente
- o bucata aluat congelat cca 200 g
- o mana buna de spanac cca300 g
- o bucata de branza cca 100 g
- 2 linguri pesmet
- 4 oua
- 3 fire ceapa verde
- un cub de unt cca 10 g
- 3 carnaciori medii
- sare, piper, boia
Mod de preparare
Am tocat ceapa verde si am pus-o pe foc intr-o tigaie impreuna cu untul.Dupa ce am spalat bine spanacul , l-am oparit , apoi l-am tocat marunt si l-am pus in tigaie peste ceapa.Am lasat pe foc cca 15 minute .
Branza am dat-o pe razatoarea mica si am amestecat-o cu 3 oua batute.Carnaciorii i-am taiat felii.Am amestecat ouale cu branza , ceapa si spanacul ,cele 2 linguri de pesmet si bucatelele de carnaciori.
Am uns un vas cu unt, am asezat bucata de aluat decongelata , am intepat-o cu furculiata din loc in loc , apoi am pus umplutura.Deasupra am asezat felii de carnaciori si fasii de aluat si am uns cu ou.
Am introdus in cuptorul preincalzit pana s-a rumenit, aproximativ 40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|