Tarta cu fructe de padure
Postat de Dya
Se cerne făină, se adaugă ouăle, zahărul şi untul. Se presară bicarbonatul şi drojdia. Se toarnă apa şi se frământă un aluat elastic, nelipicios. Se ţine la rece...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparare1. Pentru blat, se separa ouale. 2. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleaza volumul. 3. Albusurile se bat spuma cu zaharul, zaharul vanilinat si esenta de lamaie. 4. Spuma de galbenusuri se incorporeaza in albusuri, apoi se adauga faina, treptat. 5. Intr-o tava mica (23x23cm), se pune foaie de copt, se intinde compozitia si se baga la cuptor, in jur de 20 min. 6. Pentru crema, se pune laptele la fiert cu faina, zaharul si esenta, amestecand continuu, cateva minute, pana se ingroasa crema. 7. Se ia crema dupa foc si se adauga untul, taiat in cubulete, putin cate putin, amestecand bine dupa fiecare cubulet. 8. Crema se intinde peste blat cat este fierbinte, apoi se pun boabe de struguri. 9. Se pregateste Tort-Gelee-il conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se pune pe deasupra. 10. Se baga la frigider, apoi se serveste. Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|
Postat de Dya
Se cerne făină, se adaugă ouăle, zahărul şi untul. Se presară bicarbonatul şi drojdia. Se toarnă apa şi se frământă un aluat elastic, nelipicios. Se ţine la rece...
Citeste continuareaPostat de Adrian2016
Blat: Am separat albusurile de galbenusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le-am mixat pana s-a topit zaharul,apoi am...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|