Tarta cu ton si sardine

Postat de ctlina in Peste
30 Mar 2018 | 3161 vizualizari
Tarta cu ton si sardine

Usor si rapid de facut aceasta tarta sarata. O puteti diversifica la infinit, este tot timpul foarte gustoasa. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/tarta-cu-ton-si-sardine.html

Ingrediente

  • 1 aluat de tarta cumparat sau de casa - reteta aici
  • 1 conserva de ton (170 g)
  • 1 conserva de sardine cu piment d’Espelette (115 g)
  • 10 -12 rosii cherry
  • 3 linguri cascaval ras
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • sare piper, boia de ardei
  • cimbru uscat

Mod de preparare

Pregatiti aluatul - puteti folosi un aluat gata cumparat daca doriti.

Puneti-l in forma de tarta unsa si intepati-l cu o furculita.

Presarati deasupra cascavalul ras.

Adaugati tonul scurs si faramitat.

Puneti rosiile taiate in 2.

Bateti ouale cu smantana, sare, piper si boia de ardei.

Turnati compozitia.

Asezati sardinele deasupra si aromatizati cu un pic din uleiul lor picant (1 lingura buna).

Presarati cimbru uscat si dati la cuptorrul incalzit la 200°C, timp de 30 de minute.

Cu o salata verde este o mancare completa si delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si sardine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou marinat la rece

Postat de MotanLaOale

Macrou marinat la rece

Pestele se curata si se spala bine. Se taie rondele de 2-3 cm. Eu am taiat doar partea de mijloc, cozile le-am prajit. Se sareaza rondelele bine cu sare grunjoasa, se pun intr-un vas, se...

Citeste continuarea

Macrou pane in malai

Postat de MotanLaOale

Macrou pane in malai

Macroul se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele. Se presara pe toate partile si in interior sare si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.   Faina si malaiul se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2018, 20:54
Ce tartă gustoasă!
la 30.03.2018, 20:55
la 30.03.2018, 21:08
imi place!
la 30.03.2018, 21:15
la 30.03.2018, 21:24

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking