Tarta cu varza, ciuperci si piept de pui

Postat de cristina1985 in Retete Delikat
17 Iul 2018 | 3583 vizualizari
Tarta cu varza, ciuperci si piept de pui

  "Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

Ingrediente

  • Aluat:
  • 250 g faina
  • 130 ml apa
  • 30 ml ulei
  • sare
  • 1 lgta praf de copt
  • Umplutura:
  • 300 g varza
  • 200 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 300 g piept de pui
  • 1/2 lgta chimen
  • 1/2 lgta cimbrisor Delikat
  • sare, piper
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 g cascaval

Mod de preparare

Se taie ciupercile si se fierb (separat) in apa cu sare, timp de 15-20 min. 

Ceapa se toaca marunt, se caleste, se adauga pieptul de pui (cubulete) si se lasa pana devine alb. Adaugati varza taiata si ciupercile fierte. Se pune sare, piper si putina apa. Se lasa sa fiarba la foc mic (cu capac) 45 minute. Se pune chimenul si cimbrisor Delikat. 

Aluatul: se amesteca toate ingredientele si se intinde o foaie rotunda, putin mai mare decat oala in care faceti tarta, cu diametru de 23 cm. Eu am pus si hartie de copt, pentru ca o puteti scoate mai usor. Apoi puneti aluatul care trebuie sa aiba margini. Puneti umplutura, amestecul de oua cu lapte, sare, piper si presarati cascavalul ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, timp de 25 minute sau pana este gata (la mine a durat mai mult).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu varza, ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Carnati de casa cu pasat

Postat de sufletista

Carnati de casa cu pasat

Prima data spalam pasatul bine in cateva ape, dupa care il lasam la scurs bine de apa. Intre timp fierbem orezul al dente (sa fiarba 2-3 clocote din momentul ce clocoteste apa). Fierbem...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu pui si bacon

Postat de licurici_lra

Chec aperitiv cu pui si bacon

Bacon-ul se prajeste, intr-o tigaie fara ulei, iar pieptul de pui se toaca la masina. Ouale se amesteca cu condimentele pentru pui si amestecul de ierburi si marar. Compozitia de oua se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2018, 18:40
Interesanta combinatia cu varza!
la 17.07.2018, 18:48
Cu varza n-am incercat, dar pana la urma gusturile nu se discuta..
la 17.07.2018, 20:40
Nu am mai auzit, nu am mai mancat, dar pare o tarta interesanta!
la 17.07.2018, 21:39
Ce tarta interesanta!
la 17.07.2018, 22:04

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking