Tarta cu visine a la Ruxy

Postat de RuxyRux in Prajituri
10 Noi 2010 | 6635 vizualizari
Tarta cu visine a la Ruxy

O tarta savuroasa, atat de simpla...care se poate reinterpreta in nenumarate variante schimband fructele dupa dorinta, inspiratie sau chiar...pofta!

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • un varf de cutit de praf de copt
  • o cana de faina
  • vanilie doua, trei pliculete  sau o esenta
  • visine o cutie sau o punguta ( de la congelatorul propriu daca ne-am invrednicit asta vara)

Mod de preparare

Totul se pune la mixer, ouale, zaharul, aromele, faina, praful de copt. Se tapeteaza o forma de tarta, se pune compozitia, se pun visinele deasupra si se da la cuptor la 180 grade pentru 25-30 minute. Se scoate se lasa putin la racit se pune o farfurie deasupra si se intoarce. Se pudreaza. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine a la Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cu crema de branza

Postat de oanapl

Desert prajitura cu crema de branza

Mixezi ouale, uleiul, zaharul macinat si kefirul, pana obtii o compozitie omogena. Adaugi zaharul vanilat, otetul si colorantul rosu. Amesteci din nou, pana colorantul rosu se dizolva complet...

Citeste continuarea

Desert tort unicorn cu capsuni, mure si bezea elvetiana

Postat de oanapl

Desert tort unicorn cu capsuni, mure si bezea elvetiana

Pentru blat, se amestecă cu telul ouăle cu zahărul măcinat până când se omogenizează compoziția. Se adaugă lichidele ( aici e inclusă și esența de vanilie) și un praf de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2010, 09:49
Vreau si eu o feliuta,ca tare bine arata
la 11.11.2010, 10:07
De ce se intoarce ?
la 11.11.2010, 10:12
Se intoarce pentru ca visinele sunt grele...si se duc la fund...asa ca daca intoarcem tarta. vor ateriza deasupra...LOL! Va invit cu placere...
la 11.11.2010, 10:41
bun venit..imi place tarta cu visine
la 11.11.2010, 10:51
bine ai venit. Frumoasa tarata

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking