Tarta din cartofi cu legume si cascaval la cuptor

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
20 Mar 2016 | 6157 vizualizari
Tarta din cartofi cu legume si cascaval la cuptor

Ingrediente

  • 8 cartofi rosii fierti in coaja
  • 1 cepe rosii mici
  • 2 ardei kapia rosii
  • 100 gr. masline verzi umplute cu ardei
  • 200 gr. cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • putin busuioc uscat

Mod de preparare

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja pana patrunde usor furculita in ei.

Dam drumul cuptorului la 180 grade.

Curatam cartofii de coaja, ii taiem rondele si ii aszam in tava rotunda antiaderenta.

Ceapa si ardeii se curata si se spala, apoi se taie bucati.

Presaram leguleme peste cartofi, asezam din loc in loc masline verzi umplute cu ardei.

Presaram sare si piper dupa gust, apoi asezam un strat consistent de cascaval ras iar la final presaram butin busuioc uscat.

Dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta din cartofi cu legume si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv pancakes cu ciuperci

Postat de mirela0911

Aperitiv pancakes cu ciuperci

Se spala ciupercile si se taie feliute. Sunca se taie in patratele, iar ardeiul kapia in bastonase micute. Intr-un bol se bat bine ouale cu sarea, piperul si boiaua. Se adauga apoi ciupercile,...

Citeste continuarea

Guguluf aperitiv

Postat de panacris

Guguluf aperitiv

Prazul și ardeiul se curăță, se taie rondele,  se adaugă ciupercile, salamul și șunca mărunțită, lăsându-se la călit în puțin ulei de măsline, asezonat cu sare și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.03.2016, 12:47
buna buna
la 20.03.2016, 13:01
la 20.03.2016, 13:05
Cred a e delicioasa!
la 20.03.2016, 13:50
Ce bine arată!
la 20.03.2016, 14:10
Foarte mult imi plac tartele sarate

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking