Tarta din ficatei de pui si branza de burduf

Postat de RODIMUR in Ficat
13 Feb 2018 | 3000 vizualizari

Tartele aperitiv sunt foarte apreciate, atât calde, cât și reci, acasă, sau la pachet, în deplasare. Pentru că sunt gustoase și aspectuoase, ele pot sta foarte bine și pe o masă festivă. Din ingredientele de mai jos am făcut o tartă aperitiv, din ficăței de pui și brânză de burduf, într-o tavă de ceramică având dimensiunile de 25 / 27 cm.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 13.02.2018, 21:49
Buna!
la 13.02.2018, 21:53
Mulțumesc frumos, Mimi!
la 13.02.2018, 22:06
Foarte buna!
la 13.02.2018, 22:07
Îți mulțumesc frumos, Cristinuța!
la 13.02.2018, 22:10
la 13.02.2018, 22:30
la 13.02.2018, 22:36
Nu refuz asa tarta!
la 13.02.2018, 22:50
Mulțumesc frumos, Motănel!
la 13.02.2018, 22:50
Mă bucur mult, Merișor, că vrei să guști...!
la 14.02.2018, 00:00
Ce de combinatii cu ficatei !!!!
la 14.02.2018, 07:01
Mihaela, ieri ficățeii de pui au fost la ordinea zilei, la noi în casă. Trei feluri de mâncare și încă mai urmează...(pentru că-mi plac și pentru că se prepară ușor și rapid!)
la 14.02.2018, 07:49
Imi plac ficateii! Delicioasa tarta!
la 14.02.2018, 08:04
Și mie-mi plac, Katty...! Mulțumesc frumos, pentru apreciere!
la 14.02.2018, 08:28
Imi place !
la 14.02.2018, 08:51
Delicioasă....yammi!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking