Tarta din secara cu spanac

Postat de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri
5 Ian 2011 | 5229 vizualizari
Tarta din secara cu spanac

Despre tarta cu spanac pot sa va spun ca este usoara, consistenta, din categoria shabby chic. Usor de facut si de impresionat.

Ingrediente

  • -aluat de tarta din faina integrala de secara
  • -1 ceapa medie
  • -3-4 catei de usturoi
  • -500g spanac congelat
  • -1 ou
  • -250g branza de oaie
  • -cascaval pentru decor

Mod de preparare

Se coace aluatul de tarta in cuptorul incins la 200 grade timp de 15-20 minute. Intr-o tigaie antiaderenta se soteaza usor usturoiul si ceapa tocate marunt intr-o lingura de ulei de masline. Se adauga spanacul, iar cand amestecul capata o consistenta cremoasa, se adauga branza rasa si un ou. Se adauga peste aluatul de tarta si se coace timp de 15 minute sau pana cand umplutura capata o crusta. Se portioneaza si se serveste decorata cu cascaval ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta din secara cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Smorgastarta-Tort Sandwich sau Tort aperitiv

Postat de vio_dreams

Smorgastarta-Tort Sandwich sau Tort aperitiv

Preparare blaturi din paine: Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia.Se adauga apa calduta,uleiul, sarea si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza...

Citeste continuarea

Aperitiv cu crema de branza si jeleu de castravete

Postat de simona72

Aperitiv cu crema de branza si jeleu de castravete

Pentru blat: separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu sarea pana rezulta o spuma ferma. Adaugam treptat galbenusurile si uleiul in fir subtire ca pentru maioneza. Faina o amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.01.2011, 15:09
Foarte interesanta si cum mie imi place spanacul 5 furcu
la 05.01.2011, 15:24
interesanta reteta...cred ca e si gustoasa...sanatoasa sigur
la 05.01.2011, 15:31
delicioasa
la 05.01.2011, 15:33
geniala idee
la 05.01.2011, 16:27
Multumesc. Va poftesc la o portie virtuala.

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking