Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Postat de Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri
27 Sep 2015 | 6951 vizualizari
Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Pentru "Pachetelul vesel" v-am pregatit doua checuri-aperitiv tare gustoase, poate le incercati si voi.

Ingrediente

  • 4 oua;
  • 4 linguri ulei;
  • 400 ml lapte;
  • o conserva de fasole alba boabe de 400 g;
  • 400 g ardei copt in otet;
  • 12 felii de branza topita cu smantana de la Delaco (230 g);
  • 400 g faina;
  • un praf de sare;
  • un praf de copt (10g);
  • doi carnati oltenesti;
  • 2 lingurite ketchup dulce;
  • seminte de susan.

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Carnatii se frig intregi la tigaie.

Intr-un castron se pun intai ingredientele lichide: ouale, uleiul si laptele si se amesteca. Se adauga fasolea (clatita cu apa rece si scursa), ardeiul copt taiat, branza topita taiata cubulete, faina, sarea si praful de copt si se omogenizeaza compozitia.

Se ung doua tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se toarna aceasta compozitie in ele. Se pune in fiecare tava cate un carnat la mijloc, impingandu-l usor inauntru. Se pune ketchup dulce pe deasupra, apoi se presara seminte de susan si se baga tavile la cuptor pana cand checurile se rumenesc frumos. Se pot taia caldute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri cu sunca si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam apa minerala treptat pana obtinem un aluat omogen si elastic. La final incorporam uleiul....

Citeste continuarea

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Postat de Sim0naWorld

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Cele 500 g faina le-am cernut intr-un castron. Am adaugat drojdia si am amestecat. Treptat am pus laptele batut, oul si sarea. Am inceput framantatul, adaugand uleiul, treptat. Am framantat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.09.2015, 12:45
la 27.09.2015, 12:58
Ce gustos!
la 27.09.2015, 13:17
Delicios
la 27.09.2015, 13:24
Super bun si aratos! :-d
la 27.09.2015, 13:42

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking