Tarta din secara cu spanac

Postat de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri
5 Ian 2011 | 5258 vizualizari

Despre tarta cu spanac pot sa va spun ca este usoara, consistenta, din categoria shabby chic. Usor de facut si de impresionat.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 05.01.2011, 15:09
Foarte interesanta si cum mie imi place spanacul 5 furcu
la 05.01.2011, 15:24
interesanta reteta...cred ca e si gustoasa...sanatoasa sigur
la 05.01.2011, 15:31
delicioasa
la 05.01.2011, 15:33
geniala idee
la 05.01.2011, 16:27
Multumesc. Va poftesc la o portie virtuala.
la 05.01.2011, 16:29
Ruxy, pe langa gust, e interesanta textura spanacului in reteta asta. Va invit, dragele mele, sa o incercati, sa imi spuneti cum v-a placut. Pe www.slowfoodcuisine.blogspot.com gasiti si reteta pentru aluatul pate brisse din faina de secara.
la 05.01.2011, 16:31
Luk, nu ai idee cat de gustoasa este. Combinatia de blat din secara, care este putin aspru, si textura catifelata a spanacului e geniala.
la 05.01.2011, 16:31
Lia, Cris, pentru voi!
la 05.01.2011, 18:01
la 05.01.2011, 18:10
Wauu ce bine arata,mi-am trecut-o la favorite o sa fac si eu,suuuper
la 05.01.2011, 18:12
ceva similar am facut si eu si e fff gustoasa!
la 05.01.2011, 18:20
la 06.01.2011, 09:38
la 06.01.2011, 22:26
Multumesc tuturor pentru aprecieri! Ina, combinatia e destul de cunoscuta; noi nu putem decat sa fim creative si sa facem variatiuni pe aceeasi tema.
la 06.01.2011, 22:28
Miuta, musai sa incerci. Aluatul poti sa il faci din timp si il poti pastra la congelator pana la o luna.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking