Tarta din secara cu spanac
Postat de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri 5 Ian 2011 | 5258 vizualizari
Despre tarta cu spanac pot sa va spun ca este usoara, consistenta, din categoria shabby chic. Usor de facut si de impresionat.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 05.01.2011, 15:09
Foarte interesanta si cum mie imi place spanacul 5 furcu
la 05.01.2011, 15:24
interesanta reteta...cred ca e si gustoasa...sanatoasa sigur
la 05.01.2011, 15:31
delicioasa
la 05.01.2011, 15:33
geniala idee
la 05.01.2011, 16:27
Multumesc. Va poftesc la o portie virtuala.
la 05.01.2011, 16:29
Ruxy, pe langa gust, e interesanta textura spanacului in reteta asta. Va invit, dragele mele, sa o incercati, sa imi spuneti cum v-a placut. Pe www.slowfoodcuisine.blogspot.com gasiti si reteta pentru aluatul pate brisse din faina de secara.
la 05.01.2011, 16:31
Luk, nu ai idee cat de gustoasa este. Combinatia de blat din secara, care este putin aspru, si textura catifelata a spanacului e geniala.
la 05.01.2011, 16:31
Lia, Cris, pentru voi!
la 05.01.2011, 18:10
Wauu ce bine arata,mi-am trecut-o la favorite o sa fac si eu,suuuper
la 05.01.2011, 18:12
ceva similar am facut si eu si e fff gustoasa!
la 05.01.2011, 18:20
la 06.01.2011, 22:26
Multumesc tuturor pentru aprecieri! Ina, combinatia e destul de cunoscuta; noi nu putem decat sa fim creative si sa facem variatiuni pe aceeasi tema.
la 06.01.2011, 22:28
Miuta, musai sa incerci. Aluatul poti sa il faci din timp si il poti pastra la congelator pana la o luna.
COMENTEAZA