Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure

Postat de Bucataras in Dulciuri
22 Iul 2016 | 9740 vizualizari
Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure

Nu coci, nu dureaza mult si Alex te invata cum sa o faci: tarta cu biscuiti oreo … perfecta pentru diseara

Ingrediente

  • Cca 400 g de biscuiti Oreo
  • 150 g de unt topit
  • 200 g de ciocolata cu lapte si cappuccino
  • 100 g de ciocolata neagra, procentaj 85% cacao
  • 200 ml de smantana de gatit
  • cca 250 g de padure proaspete

Mod de preparare

Macinati bine biscuitii Oreo intr-un blender cu tocator. Adaugati untul topit si continuati sa macinati pana se omogenizeaza totul bine. Puneti biscuitii intr-o tava de tarta cu fund detasabil si presati bine, insistand pe margini. Lasati la frigider pana pregatiti crema.

 

Acum sa continuam cu crema. Taiati marunt, la cutit ambele tipuri de ciocolata si puneti-le intr-un bol. Incalziti smantana de gatit pe foc si puneti-o peste ciocolata. Lasati-o acolo cca 1 minut, apoi amestecati-o bine pana la omogenizare. Turnati ganajul obtinut in forma de tarta. Puneti fructele de padure si dati la frigider pentru minimum 2 ore.    Optional, pentru servire puteti pune niste fulgi de migdale prajiti si zdrobiti. Voila! Una bucata tarta cu ciocolata si capsuni, fara coacere. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fara coacere cu biscuiti, ganache de ciocolata si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornulete cu rahat

Postat de Dya

Cornulete cu rahat

Intr-un bol, cernem faina de grau si presaram putina sare. Drojdia o pasam cu zaharul tos si cu cel vanilat si o lasam 10-15 minute intr-un loc caldut. Formam o adancitura in faina cernuta,...

Citeste continuarea

Desert placinta dobrogeana

Postat de licurici_lra

Desert placinta dobrogeana

Pentru aluat, ouale se bat cu un praf de sare, apoi se adauga faina si se framanta.  Aluatul se imparte in 4 parti egale, se rotunjesc in palma si se lasa 30min, apoi se intind subtire....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 22.07.2016, 13:31
buna buna
la 22.07.2016, 13:32
superrrr
la 22.07.2016, 13:43
la 22.07.2016, 13:55
Super!
la 22.07.2016, 16:52
minunata si delicioasa!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking