Tarta floarea soarelui cu spanac

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
21 Iun 2016 | 10768 vizualizari

Tarta in forma de floarea soarelui este bogata in spanac gustos, plin de vitamine si branza ricotta cremoasa. 

Ingrediente

  • 2 foi aluat foietaj
  • 350 gr ricotta
  • 400 gr spanac
  • 2 oua
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • nucsoara rasa
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri parmezan ras
  • plus un ou pentru uns
  • si mix de seminte pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Vei vedea ca se prepara extrem de usor, iar rezultatul va fi unul spectaculos! 

Pentru inceput, caleste in putin ulei de masline ceapa si usturoiul verde taiate marunt. Adauga apoi spanacul si lasa-le sa se gateasca 5 minute. Pune compozitia intr-o sita si las-o la scurs, apoi amestec-o cu branza ricotta si ouale. Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa si omogenizeaza bine. 

Taie cele doua foi de aluat cu ajutorul unei tavi rotunde sau un capac de oala.

Vezi toti pasii de preparare aici https://youtu.be/vYuHSa4q8QE

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta floarea soarelui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta floarea soarelui cu spanac

Postat de Oana

Aperitiv tarta floarea soarelui cu spanac

Taie ceapa si usturoiul verde in rondele subtiri si soteaza-le in uleiul incins. Adauga apoi spanacul si lasa-le sa se gateasca 5 minute....

Citeste continuarea

Tarta floarea soarelui

Postat de oanapl

Tarta floarea soarelui

Intr-un vas pui untul moale, 2 oua, faina, apa si un varf de cutit de sare. Framanti pana obtii un aluat omogen pe care il vei da pentru minim 30 minute la frigider. Intre timp, mixezi branza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2016, 16:12
la 21.06.2016, 18:22
Frumoasa!
la 21.06.2016, 21:00
la 21.06.2016, 23:01
la 22.06.2016, 00:29
wooow!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking