Ingrediente
- 2 foi aluat foietaj
- 350 gr ricotta
- 400 gr spanac
- 2 oua
- 1 fir ceapa verde
- 1 fir usturoi verde
- 2 linguri ulei de masline
- sare si piper
- nucsoara rasa
- 2 linguri pesmet
- 2 linguri parmezan ras
- plus un ou pentru uns
- si mix de seminte pentru presarat deasupra
Mod de preparare
Vei vedea ca se prepara extrem de usor, iar rezultatul va fi unul spectaculos!
Pentru inceput, caleste in putin ulei de masline ceapa si usturoiul verde taiate marunt. Adauga apoi spanacul si lasa-le sa se gateasca 5 minute. Pune compozitia intr-o sita si las-o la scurs, apoi amestec-o cu branza ricotta si ouale. Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa si omogenizeaza bine.
Taie cele doua foi de aluat cu ajutorul unei tavi rotunde sau un capac de oala.
Vezi toti pasii de preparare aici https://youtu.be/vYuHSa4q8QE
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta floarea soarelui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|