Tarta rasturnata cu mere

Postat de Ela68 in Prajituri
7 Oct 2013 | 6653 vizualizari

Mama facea des aceasta prajitura, insa cu mere intregi, scobite, in interiorul lor punand dulceata de visine. Mie mi-a fost mai comod sa feliez merele si sa le amestec cu restul ingredientelor pentru topping. Un singur lucru mentionez, sa tineti cont de marimea vasului. Daca are diametrul prea mare, tot pandispanul va fi imbibat cu sucul rezultat de la zahar si mere si nu va ramane foarte pufos, va fi precum o amandina foarte insiropata. He, he, ce comparatie am gasit si eu !

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 08.10.2013, 03:18
asa ceva am papat si eu saptamana trecuta
la 08.10.2013, 08:16
o tarta foarte buna
la 08.10.2013, 09:14
suuper
la 08.10.2013, 09:46
Superba! Si eu am de gand sa fac!
la 08.10.2013, 09:57
tare buna este!
la 08.10.2013, 10:37
Super bunaaaa
la 08.10.2013, 10:43
o bunatate
la 08.10.2013, 10:49
la 08.10.2013, 11:01
la 10.10.2013, 07:21
O minunatieeeeeee !!!
la 10.10.2013, 15:38
Foarte aromata
la 10.10.2013, 16:03
multumesc, a fost foarte buna !
la 19.09.2014, 00:40
Exact ce ne dorim
la 19.09.2014, 08:57
ma bucur Miha

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking