Tarta rasturnata cu mere

Postat de Ela68 in Prajituri
7 Oct 2013 | 6665 vizualizari

Mama facea des aceasta prajitura, insa cu mere intregi, scobite, in interiorul lor punand dulceata de visine. Mie mi-a fost mai comod sa feliez merele si sa le amestec cu restul ingredientelor pentru topping. Un singur lucru mentionez, sa tineti cont de marimea vasului. Daca are diametrul prea mare, tot pandispanul va fi imbibat cu sucul rezultat de la zahar si mere si nu va ramane foarte pufos, va fi precum o amandina foarte insiropata. He, he, ce comparatie am gasit si eu !

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 07.10.2013, 20:59
eu fac cu mere intregi/jumatati cu dulceata si nuca, delicioasa. Dar si varianta ta e minunata
la 07.10.2013, 21:04
la 07.10.2013, 21:07
Delicioasa!
la 07.10.2013, 21:09
si eu folosesc merele jumatati,dar arata frumos!
la 07.10.2013, 21:14
la 07.10.2013, 21:16
Ce-mi place rasturnata ta!
la 07.10.2013, 21:18
cred ca-i delicioasa
la 07.10.2013, 21:24
Faină treabă, gustoasă şi sănătoasă, pe placumm meu adică.
la 07.10.2013, 21:34
multumesc oameni buni
la 07.10.2013, 21:48
ce frumusata de tarta
la 07.10.2013, 22:09
sunt bune rasturnatele dar sotul e un mofturos
la 07.10.2013, 22:16
ei, Lia, si la mine-s mofturosi, vor prajituri cu crema multa
la 07.10.2013, 22:23
Laura,
la 07.10.2013, 22:58
super
la 07.10.2013, 23:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking