Tarta sarata cu brocoli si conopida

Postat de rodicamaria in Aperitive / Garnituri
9 Dec 2012 | 4962 vizualizari
Tarta sarata cu brocoli si conopida

Ingrediente

  • 1 conopida mica
  • 1 brocoli mica
  • 2 linguri de ardei kapia de la borcan
  • 200 g biscuiti sarati
  • 100 g unt +inca putin pt.uns tava
  • 200 g muschi file taiat cubulete
  • 100 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • 4 oua
  • 100 g smantana
  • 1/2 lingurita marar uscat

Mod de preparare

Conopida si brocoli se desfac buchetele si se fierb in apa cu sare.Se strecoara din apa si se lasa in sita la scurs si racit.

Biscuitii se dau prin robot,se amesteca bine cu untul topit,apoi se pun in tava unsa cu unt si se preseaza bine(ca la cheesecake).

Deasupra blatului se intinde pasta de ardei kapia,apoi se pune muschiuletul taiat cubulete.

Deasupra de muschiulet se aranjeaza apoi buchetelele de conopida si brocoli,iar deasupra lor se presara cascavalul ras.

Ouale se bat cu smantana si mararul si se toarna peste tarta.

Se da la cuptorul preincalzit pana cand se incheaga oul si se rumeneste deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu brocoli si conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinta cu branza cu aluat de casa

Postat de katty

Aperitiv placinta cu branza cu aluat de casa

Mai intai o sa precizez de ce l-am numit aluat si nu foietaj. Pentru ca nu il consider foietaj, deoarece nu necesita decat o simpla impaturire si nu 3, asa ca la foietaj. Se face destul de repede,...

Citeste continuarea

Placinta cu carne

Postat de simona72

Placinta cu carne

Aluatul se lasa la dezghetat. Carnea (eu am avut-o pregatita), se curata de pielite si se da prin masina de tocat sau la robotul de bucatarie. Ceapa alba curatata si tocata marunt se pune la calit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2012, 16:59
la 09.12.2012, 18:51
Cred ca e tare buna!
la 09.12.2012, 20:38
tare buna cred ca este
la 09.12.2012, 20:41
Foarte buna ! Cine vrea poate sa faca aluat in loc de blat de biscuiti sfaramati .
la 09.12.2012, 20:42

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking