Tartine cu ciuperci

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
15 Ian 2016 | 2495 vizualizari
Tartine cu ciuperci

Desi se fac imediat, se vor manca si mai repede.

Ingrediente

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 8 felii de paine
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare

Trecem  ciupercile printr-un jet de apa, apoi le scurgem bine. Le taiem lame si le punem intr-o tigaie cu uleiul. Punem capacul pentru 2 minute, apoi luam capacul si lasam ciupercile la foc pana seaca toata zeama, amestecand ocazional.
Scoatem ciupercile pe un tocator si le tocam mai marunt. Le punem intr-un castron si le amestecam cu sare, piper, patrunjel verde tocat fin, ou  si cascavalul ras din care pastram putin .
Asezam intr-o tava feliile de paine pe hartie de copt, punem deasupra aestecul de ciuperci si presaram restul de cascaval.
Dam tava la cuptor cateva minute pana compozitia se leaga si cascavalul se rumeneste usor.
Servim tartinele atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tartine cu salata din piept de pui, ciuperci si telina

Postat de merisor67

Tartine cu salata din piept de pui, ciuperci si telina

Pentru aluat eu am pus ingredientele, mai putin faina in bolul pentru mixer si am mixat, apoi am pus treptat faina amestecata cu bicarbonatul si praful de copt. Cand se intareste aluatul, scoatem...

Citeste continuarea

Tartine cu ciuperci

Postat de Julie

Tartine cu ciuperci

Ciupercile taiate in bucati mici,se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc pana ce se inmoaie. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, se adauga usturoiul tocat fin si vinul. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.01.2016, 11:24
la 15.01.2016, 11:25
buneeeeeeee
la 15.01.2016, 11:27
Bune!
la 15.01.2016, 16:06
la 15.01.2016, 16:29

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking