Ingrediente
- 500 g ciuperci proaspete
- 8 felii de paine
- 1 ou
- 1 lingura ulei
- patrunjel verde
- 100 g cascaval ras
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare
Trecem ciupercile printr-un jet de apa, apoi le scurgem bine. Le taiem lame si le punem intr-o tigaie cu uleiul. Punem capacul pentru 2 minute, apoi luam capacul si lasam ciupercile la foc pana seaca toata zeama, amestecand ocazional.
Scoatem ciupercile pe un tocator si le tocam mai marunt. Le punem intr-un castron si le amestecam cu sare, piper, patrunjel verde tocat fin, ou si cascavalul ras din care pastram putin .
Asezam intr-o tava feliile de paine pe hartie de copt, punem deasupra aestecul de ciuperci si presaram restul de cascaval.
Dam tava la cuptor cateva minute pana compozitia se leaga si cascavalul se rumeneste usor.
Servim tartinele atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|