Tartine cu icre rosii

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
10 Ian 2012 | 7166 vizualizari
Tartine cu icre rosii

In noaptea de Revelion este traditie sa mananci boabe...de struguri, icre, etc... Cate boabe mananci, atatia bani vei avea in anul viitor. Asa ca am cumparat niste icre rosii. Todeauna icrele rosii ,dau o tenta festiva meselor noastre!Sint de mare efect si imi plac sa le am la tot felul de mese festive. Icrele imi plac, dar pestele mai putin...

Ingrediente

  • 6 felii de franzela ( bagheta)
  • 70 g unt
  • 50 g icre rosii
  • 1/2 ceapa rosie
  • 20 g masline negre fara samburi
  • 2 felii lamaie
  • frunze partunjel verde

Mod de preparare

Pregatim painea,o taiem patratele sau ii decupam miezul cu forme .

Dam bucatile la cuptor pana se usuca usor.

Le ungem cu unt, peste care vom pune cate un varf de cutit de icre rosii.

Taiem ceapa marunt si o presaram peste feliutele cu icre.

Ornam fiecare felie cu bucati de lamaie, masline feliate si frunze de patrunjel verde.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tartine cu icre rosii

Postat de Retetegg

Tartine cu icre rosii

Fiecare serveste icrele asa cum ii plac, cu ce fel de paine doreste, cu sau fara unt si castravete, cu sampanie, etc. Eu azi va prezint cum le-am mancat noi, fiindca noua asa ne-au placut :)...

Citeste continuarea

Paine prajita, cu ou si icre rosii

Postat de silvi0ara

Paine prajita, cu ou si icre rosii

Se pun ouale intr-o oala cu apa fierbinte si lasam sa dea in clocot. Le lasam sa fiarba 7 min, scurge m apa si le punem la racit intr-un vas cu apa rece, 15 min. Curatam de coaja,dam albusul pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2012, 08:11
bun bun
la 10.01.2012, 09:33
Arata bine,dar recunosc ca nu prea sunt fan.
la 10.01.2012, 09:56
Super!!!
la 10.01.2012, 10:33
Fine si delicate!
la 10.01.2012, 11:17
foarte bune si eu am avut tartine pe masa de revelion, dar inca nu am ajuns sa vi le arat ma urnesc mai greu

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking