Tartine cu pasta de icre si ton

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
10 Dec 2013 | 3352 vizualizari
Tartine cu  pasta de icre si ton

Am noroc de icre proaspete in acest sezon . Ce poate fi mai delicios ?

Ingrediente

  • 200 gr icre stiuca
  • 200 ml ulei
  • 200 gr ton din conserva , in saramura ,
  • 2 feliute paine alba
  • 2 linguri apa minerala
  • 2 linguri praz tocat
  • 1 lamaie , zeama ,
  • sare
  • piper
  • paine prajita

Mod de preparare

Icrele se spala se curata de pelite , se sareaza.

Icrele se pun in vas adecvat si se dau 10-15 sec. la microunde .Se acresc .

Painea se inmoaie in apa . Daca nu e post in lapte .

Amestecati painea cu putin uleiadaugati icrele si mixati pinand treptat uleiul.

La sfarsit incorporati prazul tocat si tonul scurs de saramura .

Dregeti gustul cu piper , sare si zeama de lamaie daca mai este nevoie .

Serviti salata de icre cu ton pe feliute de paine prajita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de icre si ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

Postat de panacris

Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

 Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de...

Citeste continuarea

Cartofi umpluti la cuptor

Postat de caroline

Cartofi umpluti la cuptor

Curatam cartofii , ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare . Ii lasam sa fiarba circa 20 minute . Separat ceapa o spalam si o tocam marunt. Punem ptin ulei intr-o tigaie si cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2013, 06:34
Ai intrat in priza,asa cu noaptea-n cap?
la 10.12.2013, 06:36
Ce bun!
la 10.12.2013, 08:01
Interesantă treaba cu încălzitul icrelor!!!
la 10.12.2013, 08:28
la 10.12.2013, 08:29

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking