Tataki de pastrav somonat

Postat de ctlina in Pastrav
11 Apr 2020 | 2330 vizualizari

O reteta gatita in stil japonez. Am mancat la restaurant si am vrut sa reproduc. Tataki ( „lovit” sau „bătut”) înseamnă o tehnică pentru prepararea peștelui sau a cărnii în bucătăria japoneză. Peștele (sau carnea) este taiat bucati, apoi marinat în oțet, soia etc  și asezonat cu ghimbir (care este zdrobit și redus la o pastă, de unde si etimologia numelui). Tehnica a fost dezvoltată de Sakamoto Ryōma, un samurai din secolul al XIX-lea.  Tare bun !  https://www.blogulluicatalina.com/2020/04/tataki-de-pastrav-somonat.html

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 11.04.2020, 18:18
la 11.04.2020, 18:44
la 11.04.2020, 19:01
Interesantă rețetă...!
la 11.04.2020, 19:41
E bun pastravul, punct...nu conteaza de care este...
la 11.04.2020, 19:54
Bun!
la 11.04.2020, 20:26
Imi ploua in gura. De incercat!
la 11.04.2020, 21:05
Arata super bine!
la 11.04.2020, 21:27
Tare gustos!
la 11.04.2020, 22:23
Cleme pentru mine conteaza
la 11.04.2020, 22:24
multumesc la toti
la 12.04.2020, 00:09
la 12.04.2020, 00:33
mmm, ce bun trebuie sa fie!
la 12.04.2020, 06:36
la 12.04.2020, 17:31
Interesanta reteta!
la 12.04.2020, 22:12
Cred ca e delicios!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking