Ingrediente
- cca 1 kg de tentacule de calamar sau caracatiţă
- 1 ceapa potrivita
- 3 catei de usturoi+2
- 3 foi de dafin
- ulei de masline
- cca 400 gr cartofi mici
- sare
- piper
- 1 lingura de margarina
- patrunjel proaspat(optional)
Mod de preparare
Spalam bine tentaculele si le punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot impreuna cu ceapa taiata grosier, 3 catei de usturoi, foile de dafin, putina sare, piper si 3-4 linguri de ulei de masline. Setam programul high pentru 3 ore.
Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert cu putina sare. Cand sunt gata, scurgem apa si adaugam 1 lingura de margarina, amestecand pana cand aceasta se topeste.
Cand tentaculele sunt gata, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a indeparta excesul de zeama, apoi le calim impreuna cu 2 catei de usturoi si 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumenesc usor.
Le servim alaturi de cartofi, iar deasupra putem presara patrunjel proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|