Terina cu branza si legume -in sfarsit, am reusit... :-)

Postat de puideom150 in Aperitive / Garnituri
5 Mar 2011 | 32677 vizualizari

Nici nu stiu cum sa incep, tinand cont ca este ora 0si 20 de minute... Cu "Seara buna" ori cu... "Buna dimineata"??? :-) Imm...pana la urma mai putin conteaza. Orice ar fi, buna sa fie si sa aveti un sfarsit de saptamana linistit! In urma cu o zi si... cateva ore am implinit, in mod oficial, 45 de ani! Am primit multe mesaje de felicitare si va multumesc mult pentru ca v-ati gandit la mine iar, la randul meu, va doresc numai bine. :-) Cu ocazia aceasta, am fost intrebat de cativa prieteni, de la distanta, cu ce o sa-mi tratez musafirii... Le-am spus ca fac cateva gustari, o friptura, ceva dulce si...un strop de buna dispozitie! :-) Am considerat ca este suficient... Si pentru ca, la 45 de ani am fost alaturi de ai mei, la 45 de ani si o zi m-am gandit sa fiu alaturi de de voi si sa va prezint cateva gustari pe care le consider potrivite pentru o aniversare. In seara asta o sa va spun cum mi-am indeplinit, cu aceasta ocazie, o dorinta mai veche si anume aceea de a face, in sfarsit, o terina cu branza si legume asa cum am vazut cu mult...mult timp in urma intr-o fotografie de pe NET. Intre timp l-am mai vazut si pe James Reeson, pe Euforia TV, cum facea un asemenea preparat, asa ca am gasit momentul potrivit si m-am apucat de treaba. Stiti vorba mea..."da ce, eu nu pot???" :-)) Ei, cu aceste cuvinte in cap, si cu mai multe surse de inspiratie studiate, la activ, m-am apucat sa fac terina cu pricina... Pentru asta am avut nevoie de urmatoarele:

Inapoi la reteta

Comentarii (87)

la 06.03.2011, 22:34
Explora Cuisine, multumesc foarte mult!
la 06.03.2011, 22:35
Emi,cu siguranta e valabil in cazul tau,mai ales ca ai avut parte de suportul Oanei in tot ce ai facut,dar eu nu pot generaliza si stii si tu de ce
la 06.03.2011, 22:37
Postavaru, Sarut mana Anca. Multumesc frumos.
la 06.03.2011, 22:39
Lia, sarut mana!
la 06.03.2011, 22:41
Claudia, "ai devenit etalon pentru cum ar trebui sa fie un sot" Ma duc repede sa ma laud...
la 06.03.2011, 22:42
Sylvia, multumesc frumos!
la 06.03.2011, 22:44
Burdulea, Sarut mana. Va multumesc.
la 06.03.2011, 22:45
Luk, sa stii ca ai dreptate... A durat mai mult povestea decat pregatirea in sine...
la 06.03.2011, 22:47
Nadina, multumesc frumos!
la 06.03.2011, 22:48
Mirela, multumesc frumos pentru urari si pentru apreciere!
la 06.03.2011, 22:51
poti sa te lauzi linistit dar e ceva ce toata lumea stie doar tie iti vine greu sa recunosti
la 06.03.2011, 23:44
Claudia, eu sunt mai timid...
la 07.03.2011, 06:48
Esti grozav. Ca de fiecare data retetele tale nu sunt numai foarte reusite dar sunt si minunat povestite. La multi ani! Iti doresc numai bine, multa sanatate, sa ne incanti cu cat mai multe "bijuterii" culinare.
la 07.03.2011, 08:52
exceptional
la 07.03.2011, 10:58
Carmen, Motane, va multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking