Terina cu ciuperci de padure

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
15 Apr 2015 | 3872 vizualizari
Terina cu ciuperci de padure

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 4 oua
  • 2 cepe
  • 1 legatura leurda
  • 1 felie de paine
  • 50 ml smantana
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • 100 ml ulei
  • 1/2 pachet foi de placinta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam ciupercile, le lasam sa se scurga bine dupa care le tocam (oprim 5 ciuperci intregi).

Ceapa o tocam si o calim in untul topit,adaugam leurda si ciupercile, sare, piper si le lasam sa se caleasca la foc potrivit.

Lasam sa se raceasca bine.

Intr-un bol adaugam ouale le batem cu furculita dupa care adaugam smantana, cascavalul ras, sare, piper, painea inmuiata si scursa bine, cateva frunze de leurda sau patrunjel verde, amestecam bine dupa care adaugam ciupercile si omogenizam.

Ungem o tava de chec cu ulei si adaugam foile de placinta (care le-am uns cu ulei inainte)

Adaugam 1/2 din compozitie de ciuperci, asezam ciupercile pastrate si compozitia ramasa, nivelam si acoperim cu foile de placinta.

Ungem cu ou si dam la cuptorul incalzit cca 40-50 min.

Lasam sa se raceasca foarte bine inainte de a o taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terina cu ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi gratinati

Postat de Dya

Cartofi gratinati

Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare. Ii pasam apoi impreuna cu untul si condimentele, adaugam smantana, ouale si branza proaspata si omogenizam. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu...

Citeste continuarea

Tarta cu branza

Postat de Dya

Tarta cu branza

Incepem prin a framanta aluatul din ingredientele date. Vom obtine un aluat elastic, usor de modelat. Il acoperim cu o folie si il pastram la rece pentru aproximativ 2-3 ore. Dupa acest timp,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2015, 18:38
la 15.04.2015, 18:41
Ce reteta faina
la 15.04.2015, 18:41
pentru mine, este pur si simplu dementiala!
la 15.04.2015, 18:43
multtumesc mult
la 15.04.2015, 18:49
buna tare

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking