Tigaie cu lapti de crap si oua

Postat de mihaelar63 in Peste
22 Noi 2017 | 6562 vizualizari
Tigaie cu lapti de crap si oua

 In crapul proaspat am gasit niste frumosi lapti. Bineinteles ca am profitat de micul cadou si am incropit rapid sotului o mancarica gustoasa. Daca gasiti asa ceva in pestele proaspat, nu aruncati. Nimic nu se pierde, totul se transforma !!!

Ingrediente

  • 300 gr lapti proaspeti de crap
  • 5 rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri praz tocat
  • 2 catei usturoi tocati
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • ardei iute rosu
  • rasnita cu sare de himalaya si chilli
  • cateva frunze de spanac tocat

Mod de preparare

  1. In tigaia incapatoare se pune la calit prazul si usturoiul.
  2. Rosiile cherry se taie jumatati.
  3. Laptii usor tamponati cu servet absorbant se adauga si ei impreuna cu rosioarele.
  4. Rasniti peste ingredientele din tigaie, sare cu chilli.
  5. Caliti usor totul pana laptii incep sa -si schimbe culoarea.
  6. Scoateti pe o farfurie alaturata rosiile si laptii.
  7. Bateti doua oua spuma cu sare si smantana.
  8. Puneti ouale in tigaie, amestecati de doua ori si inchideti focul.
  9. Peste oua se distribuie laptii si rosiile cherry.
  10. Decorati cu rondele de ardei iute rosu si cu spanac tocat fasiute.
  11. Gustati si sarati daca este nevoie.
  12. Serviti preparatul cald cu salata preferata alaturi sau pur si simplu doar cu salata verde cum am facut noi.

            Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu lapti de crap si oua" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Postat de katty

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Curatam pestele, ii taiem capul si coada si il spalam bine. Il scurgem bine si il crestam oblic de2-3 ori. Presaram sare si piper atat in nterior cat si in exterior si il stropim cu putina zeama...

Citeste continuarea

Chefal cu praz, ciuperci si rosii la cuptor

Postat de panacris

Chefal cu praz, ciuperci si rosii la cuptor

Peștele se curăță de solzi și intestine, se spală în multă apă rece, apoi se tamponează cu un prosop, se sărează și se lasă la rece cca. 10 minute. Între timp se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2017, 10:46
Un preparat preferat de domni Poftiti de serviti
la 22.11.2017, 10:47
Arata foarte bine! Am mancat doar pe gratar lapti
la 22.11.2017, 11:44
la 22.11.2017, 11:54
N-am mâncat niciodată lapți, nu știu cum sunt...
la 22.11.2017, 11:59
Miha, n-am mancat dar te cred pe cuvant ca sunt buni

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking